HOLD DIG OPDATERET

Klik herunder for at tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev med fagligt indhold ang. forbedring af mødekultur og digitalisering af møder.

 

Nye webinarer om MS Teams som platform til en effektiv, digital mødepraksis.

Opdateret: mar. 9

Siden vi startede DecisionCaddy ApS i begyndelsen af 2019 har den stået på læring, læring, og læring. Vi vidste godt at mange store virksomheder har for mange dårlige møder, men nuancerne i de udfordringer, som virksomhederne slås med ifht. at effektivisere møder, er flere end vi havde regnet med.


I maj måned i år afholdte vi en fokusgruppe med bl.a. deltagelse fra Arla, Vestas, og Lego Fonden, og her fik vi et indblik i, hvordan specielt Arla er kommet rigtig langt med at gøre MS Teams til en del af løsningen på udfordringer med for mange dårligt afviklede møder.


Fokusgruppe omkring mødeafholdelse, hvor bl.a. Arla, Vestas og Lego Fonden deltog

Med afsæt i den læring, og et efterfølgende intensivt fokus på mulighederne i MS Teams i forhold til mødeafholdelse, tilbyder DecisionCaddy nu en række webinarer, hvor der er fokus på, hvordan MS Teams, evt. med tilkøb af apps, kan bruges til at forbedre mødeeffektiviteten. Webinarerne afholdes via MS Teams, og de er gratis at deltage i.


Se oversigten over de kommende seminarer


På webinarene taler vi om MS Teams som en Schweizerkniv der kan bruges til meget; f.eks. virtuelle møder og chat, som vi kender det fra Skype for Business. Udfordringen er, at de fleste vi snakker med bruger MS Teams på deres egen måde uden synderlig fokus på en generel best-practice. Hvor deler man f.eks. dagsorden? Er det pr. email, i kalender-invitationen, i chatten, på SharePoint, Y-drev, aller andet. Ved ikke at have en konsistent praksis går man glip af nogle af fordelene ved at benytte ét digitalt værktøj på tværs af samme type opgave (indkaldelse og afvikling af møder), og der er meget at hente ved et målrettet fokus på måden, hvorpå MS Teams bruges - både generelt og i forhold til mødeafholdelse.


I oktober underskrev vi en forhandleraftale med Norske MeetingDecisions.com, som laver en møde-app specifikt til MS Teams. Der er stor interesse for app'en, og senest var vi inviteret til at give et indlæg på Digital Leadership Conference i Aarhus om, hvordan denne "lille" app er med til at gøre MS Teams til en endnu mere egnet platform til at understøtte effektivisering af møder.


Decisions-app'en er i 2019 bl.a. blevet kåret som 3. bedste app i "Best Overall App" ved Microsoft 365 App Awards

Her i november har vi været med Plandisc på besøg hos Kamstrup, hvor vi gjorde nogle indledende øvelser rettet mod en digitalisering af deres organisations vigtigste årshjul. Kamstrup arbejder også i MS Teams, og mulighederne for at kunne gøre f.eks. marketing, salg eller HR-årshjul tilgængelig, også i Teams, er meget aktuelt og interessant for Kamstrup.


Hos Kamstrup arbejder man allerede med Plandics og arbejder på en yderligere digitalisering af møderelaterede værktøjer.

De webinarer, som nu er tilgængelige, er opdelt i tre emner:


- "Generel" intro til MS Teams - dvs. for dem som er nye, eller relativt nye, til MS Teams

- Plandisc og MS Teams - inspiration til hvordan man letter planlægningen ved hjælp af en Plandisc i MS Teams

- Decisions møde-app og MS Teams - om effektiv mødeafholdelse i forbindelse med både fysiske og virtuelle møder


Se oversigten over de kommende webinarer


Man kan deltage i et eller flere seminarer efter behov, og vi planlægger gerne seminarer specielt, hvis I er flere i en organisation, der ønsker at høre mere om mødeafholdelse ved hjælp af MS Teams, Decisions-app'en og Plandics.

Adresse

Grimhøjvej 6
8220 Brabrand, Denmark

Kontakt

Følg

+45 20 33 29 47

©2019 DecisionCaddy ApS. CVR: 40300309